Van Zinnicq Bergmann Advocaten
Van Zinnicq Bergmann Advocaten

Over Van Zinnicq Bergmann advocaten

Wanneer u betrouwbare ondersteuning nodig heeft op juridisch gebied helpen wij u graag. Met onze generatielange ervaring en persoonlijke aanpak bent u in goede handen. Kwaliteit, ervaring en inlevingsvermogen zijn de steekwoorden van ons kantoor.

Advocaten

Bij ons kantoor zijn vier advocaten aangesloten, te weten Jean van Zinnicq Bergmann, Hanneke van HaarlemAnneloes van Tuijn en Joost Hofman. Ieder heeft zijn/haar persoonlijke specialisaties binnen het civiele recht.

Uiteraard beschikken wij over ondersteuning van een team van medewerkers waarin ook ieder een eigen taak en functie heeft, soms aangevuld met studentstagiaires.

Internationaal karakter

We zijn gevestigd in hartje ’s-Hertogenbosch, maar onze contacten strekken zich uit in binnen- en buitenland. Voor internationaal opererende ondernemingen, maar soms ook voor particulieren met grensoverschrijdende kwesties, kan onze viertaligheid goed van pas komen. Met trots kunnen wij vermelden dat ons kantoor – naast het Nederlands en Engels – het Duits en Frans ook vloeiend beheerst, zowel in woord als geschrift.

Met gemak draaien we ook mee in Eurojuris International, het grootste samenwerkingsverband van advocatenkantoren in Europa, met steeds meer verbindingen in de rest van de wereld.

Tot slot

Een gewonnen procedure is mooi, een goede minnelijke schikking kan nog mooier zijn, is minder kostbaar en biedt meer - en vaak sneller - zekerheid. En vergeet niet, dat tijdige en adequate advisering en begeleiding veel problemen kunnen voorkomen. Vanuit de ervaring met conflicten is een advocaat bij uitstek geschikt daarop te anticiperen in zijn advisering.

Wij adviseren, bemiddelen of procederen.

Lees meer over onze geschiedenis »

Ontvang onze gratis juridische tips

Advocaten

tl_files/Foto's in pagina/team.jpg

Contact

Peperstraat 8
5211 KM  's-Hertogenbosch

Route plannen »

Telefoon 073 - 61 32 318
Fax 073 - 61 41 581
E-mail

Postadres

Postbus 1332
5200 BJ  's-Hertogenbosch