Navigatie

 

Mats Klaren

Mats Klaren

Mats is aan ons kantoor verbonden als juridisch medewerker. Dit doet hij naast zijn masterstudie aan de Universiteit van Tilburg.

‘Mijn naam is Mats Klaren, ik ben 23 jaar oud en een geboren en getogen Bosschenaar. In 2017 ben ik rechten gaan studeren aan de Universiteit van Tilburg, waar ik momenteel de master contracten- en aansprakelijkheidsrecht volg. Sinds januari 2022 ben ik werkzaam bij Van Zinnicq Bergmann Advocaten als juridisch medewerker. Op deze manier maak ik kennis met de juridische praktijk en doe ik bovendien relevante (werk)ervaring op.’

Als juridisch medewerker ondersteunt Mats onze advocaten door middel van dossierbeheer, onderzoek uitvoeren en overzicht bewaken. Ook zorgt Mats er mede voor dat onze andere juridische processen goed verlopen.

Heeft u een juridische vraag, en weet u nog niet zo goed wat u daarmee moet doen? Neem dan gerust contact op met Mats voor een oriënterend gesprek.

E-mail: mklaren@vzb.nl 

Mats Klaren
Mats is aan ons kantoor verbonden als juridisch medewerker. Dit doet hij naast zijn masterstudie aan de Universiteit van Tilburg.

Advocaten

mr Hanneke van Haarlem
Visie
Hanneke: “Vaak ontstaan problemen omdat mensen niet goed met elkaar communiceren en ‘de hakken in het zand zetten’. In eerste instantie probeer ik daarom altijd de verhoudingen wat te neutraliseren. Daarna gaan we op9 11 59 63 zoek naar een oplossing, zodat de betrokkenen elkaar toch nog de hand kunnen schudden. Een leuker beroep kan ik me niet voorstellen.”
mr Jean van Zinnicq Bergmann
Visie
Jean: “De wereld blijft veranderen. Het is de grote uitdaging met je tijd mee te gaan. Het kantoor zal zich steeds weer moeten bewijzen. En ruim 40 jaar ervaring maakt dat niet anders. Het zal mijn tijd niet duren.”