Navigatie

 

Lisa Hermus

Lisa Hermus

Lisa Hermus is sinds 2004 werkzaam als mediator via ‘Het Scheidingscollectief‘. Lisa is een gedreven (financieel)echtscheidingsadviseur, mediator en jurist en zij zoekt naar de beste manier om een echtscheiding te regelen voor partijen. In 2020 heeft zij de Master Fiscaal Recht afgerond, waardoor zij haar kennis rondom het familierecht heeft kunnen uitbreiden en ook als fiscalist kan optreden.

Mediation is vaak de beste manier om uw scheiding te regelen: betere afspraken, snellere procedure en voordeliger. We bekijken samen wat voor u het beste past.

‘Als jij en je partner de moeilijke beslissing nemen om uit elkaar te gaan of gaan scheiden helpen wij mediators jullie bij alle onderdelen van de scheiding: financieel, fiscaal, juridisch, emotioneel én praktisch. Wij laten jullie zien wat jullie mogelijkheden zijn als alle belangen worden meegenomen. Ook als het moeilijk is om met elkaar te praten helpen wij jullie vooruit met mediation. Jullie kinderen staan daarbij centraal.’

Bij Van Zinnicq Bergmann Advocaten werkt Lisa samen met andere advocaten binnen de familierechtelijke praktijk, waaronder mr Alissa van der Voet Samen zie en weet je immers meer dan alleen. Binnen deze praktijk ligt de focus op gezamenlijke verzoeken tot echtscheiding, de meer complexere echtscheiding (waarbij kinderen betrokken zijn), maar ook bijvoorbeeld de scheiding van ondernemers.

Snel in contact komen met Lisa? Dat kan!

E-mail: hermus@hetscheidingscollectief.nl

Mob: 0643052400

 

 

Het Scheidingscollectief
Lisa Hermus is sinds 2004 werkzaam als familiemediator en financieel echtscheidingsadviseur. Daarnaast is zij ook jurist en fiscalist.

Advocaten

mr Hanneke van Haarlem
Visie
Hanneke: “Vaak ontstaan problemen omdat mensen niet goed met elkaar communiceren en ‘de hakken in het zand zetten’. In eerste instantie probeer ik daarom altijd de verhoudingen wat te neutraliseren. Daarna gaan we op9 11 59 63 zoek naar een oplossing, zodat de betrokkenen elkaar toch nog de hand kunnen schudden. Een leuker beroep kan ik me niet voorstellen.”
mr Jean van Zinnicq Bergmann
Visie
Jean: “De wereld blijft veranderen. Het is de grote uitdaging met je tijd mee te gaan. Het kantoor zal zich steeds weer moeten bewijzen. En ruim 40 jaar ervaring maakt dat niet anders. Het zal mijn tijd niet duren.”