Navigatie

 

Personen- en familierecht

Bij personen- en familierecht draait het vaak om zaken die gevoelig liggen. Denk aan echtscheiding, omgangsregelingen, gezag of alimentatie. Logisch dat je in zo’n situatie niet zit te wachten op juridische rompslomp. Wij begrijpen dat en nemen die zorgen graag uit handen.

Onze gespecialiseerde advocaten en mediators leggen ingewikkelde zaken duidelijk uit, zodat jij de juiste beslissingen kunt nemen. Over waar je gaat wonen na een scheiding bijvoorbeeld. Of over een ouderschapsplan. En, ook niet onbelangrijk, over de financiën.

Niet alleen bij een echtscheiding staan wij voor je klaar. Je kunt natuurlijk ook onze deskundige hulp inschakelen als je een geregistreerd partnerschap hebt of samenwoont. En uiteraard ook voor andere personen- en familiezaken, zoals afstamming, waarbij ouders twisten over erkenning, voogdij, ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing, naamswijziging en adoptie.

Kosten

Als jouw inkomen onder een bepaalde grens ligt, heb je recht op gefinancierde rechtsbijstand, ofwel een toevoeging. In dat geval hoef je de kosten voor je advocaat of mediator niet te betalen. Het kan wel zijn dat je een beperkte eigen bijdrage moet betalen voor de griffiekosten van de rechtbank. Heb je geen recht op een toevoeging? Dan kijken we samen met welke kosten je rekening moet houden of dat we een vast all-in-tarief kunnen afspreken.

Juridische hulp nodig?

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Advocaten in dit gebied

Maak een afspraak
Heb je een juridisch vraagstuk en ben je op zoek naar een advocatenkantoor voor betrouwbare ondersteuning daarbij? Neem contact met ons op.