Navigatie

 

Mediation

Mediation helpt je, samen met een onafhankelijke partij, duidelijke afspraken te maken op het moment dat jij en je partner uit elkaar gaan. Een scheiding heeft vaak grote impact en een vechtscheiding ligt snel op de loer, want als je uit elkaar gaat, spelen er grote belangen en onzekerheden. Denk aan de kinderen of de financiën.

Met goede afspraken naar een nieuwe toekomst

Wij doen er alles aan om een vechtscheiding te voorkomen en zorgen dat jullie je kunnen richten op jullie nieuwe toekomst. Daarom besteden we bij mediation veel aandacht aan het maken en vastleggen van duurzame en duidelijke afspraken. En hebben jullie kinderen? Dan staat hun belang altijd voorop. Want ouders blijf je samen, ook na de scheiding.

Begeleiding op maat

Iedere scheiding is weer anders. Wij maken daarom samen met jullie zorgvuldige afwegingen en creëren oplossingen die passen bij jullie specifieke situatie. Maatwerk dus. Dat is waar onze deskundige advocaten goed in zijn.

De kosten

Mediation is altijd goedkoper dan een vechtscheiding en is dus in elk opzicht een goed alternatief voor procederen. Je hoeft niet bang te zijn voor onverwachte kosten, want als je wilt, hanteren we een vast all-in tarief.

Kom vrijblijvend kennismaken

Woon je in de buurt van ’s-Hertogenbosch, Rosmalen of Vught en wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Dan nodigen we jou en je (ex)partner van harte uit om kennis te komen maken met onze mediator Anneloes van Tuijn. Dat is uiteraard kosteloos en vrijblijvend. Maak even van tevoren een afspraak.

Advocaten in dit gebied

Maak een afspraak
Heb je een juridisch vraagstuk en ben je op zoek naar een advocatenkantoor voor betrouwbare ondersteuning daarbij? Neem contact met ons op.