Navigatie

 

mr Alissa van der Voet

Alissa van der Voet is sinds september 2016 verbonden aan Van Zinnicq Bergmann Advocaten. Na afronding van haar master aan Tilburg University in 2021, heeft Alissa zich als advocaat binnen ons kantoor gericht op het arbeidsrecht. De verhoudingen tussen werkgever en werknemer kunnen wel eens op scherp komen te staan. Alissa is de juiste persoon om partijen te begeleiden naar een goede oplossing. Vanwege haar doortastende en gedreven werkwijze is zij goed in staat de belangen van haar cliënten optimaal te behartigen, zowel in als buiten rechte.

Naast het arbeidsrecht richt Alissa zich ook op vraagstukken op het gebied van huurrecht en horeca. Precisie en een menselijke benadering kunt u altijd van haar verwachten.

Ons kantoor treedt voor verschillende advocatenkantoren in Nederland op als procesadvocaat bij faillissementsaanvragen. Alissa is onze contactpersoon voor deze opdrachten, en zij neemt op dinsdagen om 10:00 uur voor onze opdrachtgevers de faillissementszitting waar bij de Rechtbank Oost-Brabant, locatie ‘s-Hertogenbosch. De kosten daarvan bedragen in beginsel € 150,- exclusief BTW per zitting.

Neem gerust contact met haar op.

 

Alissa: ‘‘Het mooiste aspect van dit beroep, is dat je mensen kunt helpen. Naast begrip van alle juridisch aspecten van een zaak, is heldere communicatie tussen partijen vaak het belangrijkste middel om tot een goede oplossing te komen.’’

Rechtsgebieden / specialismen

Iedere donderdag houden wij een gratis spreekuur tussen 15:30 en 17:00 uur. Neem gerust contact met ons op als u zich hiervoor wil aanmelden.