Navigatie

 

Arbeidsrecht

Bij arbeidsrecht gaat het om zaken die zich afspelen tussen werknemer en werkgever. Soms ontstaat er onenigheid in een werkrelatie. Bijvoorbeeld bij ontslag, ziekte, ouderschapsverlof of concurrentiebeding. Of als bij een reorganisatie de werkgever de werknemer boventallig verklaart. Het arbeidsrecht omvat veel aspecten en daar zijn wij bij ons kantoor op voorbereid.

Sta sterk in je onderhandeling

In geval van onenigheid is het altijd verstandig om een advocaat in de arm te nemen. Met onze kennis en expertise sta je sterk! Wij kennen de regels en zorgen voor een waterdichte overeenkomst. Of je nu werkgever of werknemer bent, we streven er altijd naar om er samen uit te komen. Liefst zonder dat er een rechter aan te pas komt.

Jurisprudentie geeft vaak antwoord

Komt een conflict met je werkgever toch voor de rechter, dan halen we het beste uit de rechtszaak. De rechter kijkt bij zijn beslissing vaak naar alle uitspraken die rechters eerder hebben gedaan in vergelijkbare zaken. Jurisprudentie heet dat. Deze jurisprudentie geeft antwoord op specifieke vragen. Denk aan: ‘In hoeverre mag je als werknemer bedrijfsinformatie delen op social media?’ of: ‘Moet een werkgever een vergoeding betalen als hij je op staande voet ontslaat?’. Wij kennen die jurisprudentie en kunnen daardoor de kans van slagen goed inschatten.

Juridische hulp nodig?

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

In dit rechtsgebied

Neem contact op
Heb je een juridisch vraagstuk en ben je op zoek naar een advocatenkantoor voor betrouwbare ondersteuning daarbij? Neem contact met ons op.