Navigatie

 

Bestuursrecht

Heeft u een conflict binnen het bestuursrecht en wilt u daarover juridisch advies ontvangen van een advocatenkantoor in Den Bosch? Van Zinnicq Bergmann Advocaten staat voor u klaar. In het bestuursrecht worden zaken tussen overheid (het bestuur) en burger geregeld. Denk aan: gedoe met de overheid over een vergunning of met het UWV over uw uitkering. Het uitgangspunt is dat iedere burger recht heeft op bescherming tegen de overheid. Omdat het bestuursrecht een breed en complex rechtsgebied is, is het verstandig om juridisch advies in te winnen bij ons deskundige advocatenkantoor.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Waar helpt ons advocatenkantoor u mee binnen het bestuursrecht?

Vergunningen

Voor veel activiteiten moet u als burger of ondernemer een vergunning aanvragen. Een horecaondernemer kan bijvoorbeeld problemen ervaren bij de aanvraag van verschillende vergunningen (zoals voor het organiseren van evenementen). Het kan ook voorkomen dat een bouwvergunning niet verleend wordt. Wat dan? Ons advocatenkantoor biedt u juridisch advies en staat u waar nodig bij in de bestuursrechtelijke procedure.

Uitkeringen

Heeft u een uitkering aangevraagd en is deze geweigerd door de gemeente of bijvoorbeeld het UWV? Dan moet beoordeeld worden of er bezwaar gemaakt kan worden tegen deze beslissing. Wij kijken samen met u welke mogelijkheden u heeft. Zo stelt onze advocaat bijvoorbeeld een bezwaarschrift op of voert deze een gesprek met de betreffende overheidsinstantie, om tot een oplossing te komen.

Ontvang de juiste hulp voor uw conflict

Heeft u een conflict met de overheid? Doordat wij binnen ons advocatenkantoor veel kennis in huis hebben op het gebied van bestuursrecht, rekent u bij ons op passend juridisch advies. Met onze expertise en ervaring staan wij u graag bij. Zo wordt het een eerlijke strijd en krijgt u waar u recht op hebt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Het is ook mogelijk om langs te komen tijdens ons gratis spreekuur.

In dit rechtsgebied

Maak een afspraak
Heb je een juridisch vraagstuk en ben je op zoek naar een advocatenkantoor voor betrouwbare ondersteuning daarbij? Neem contact met ons op.