Navigatie

 

Erfrecht

Wilt u hulp bij een conflict binnen het erfrecht en zoekt u een advocaat voor juridisch advies in Den Bosch? Bij Van Zinnicq Bergmann Advocaten hebben we veel kennis in huis over dit specifieke rechtsgebied. Als u bijvoorbeeld een conflict heeft, of bepaalde vragen, na het overlijden van een familielid, dan valt dit onder erfrecht en staat onze advocaat u graag bij. Niet alleen omdat regels ingewikkeld zijn en testamenten soms nauwelijks te doorgronden, maar ook omdat de emoties hoog op kunnen lopen door verdriet, boosheid of achterdocht.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Wat is erfrecht?

Het erfrecht is een ingewikkeld rechtsgebied met enorm veel regels, berekeningen en termijnen. Dit zijn vaak precies de onderwerpen waar conflicten over kunnen ontstaan. Bijvoorbeeld over de waardering en verdeling van de nalatenschap, aanvaarding of verwerping, legaten of over de rol van een executeur, bewindvoerder of vereffenaar. Of over het kindsdeel, oftewel de legitieme portie, waar een kind recht op heeft. Ook al bent u als kind onterfd, u kunt daar toch aanspraak op maken. Ook in samengestelde gezinnen ontstaat met enige regelmaat onenigheid. Onze advocaat heeft veel kennis van het erfrecht en biedt u daar passende hulp bij met het juiste juridisch advies.

Waarom een advocaat voor erfrecht?

Binnen het erfrecht bestaan veel onderwerpen waarover vragen of conflicten kunnen ontstaan. Gezien de vaak emotionele en moeilijke periode waarin nabestaanden zitten, kan het verstandig zijn om een advocaat met kennis van erfrecht om juridisch advies en hulp te vragen. Zo ziet u niets over het hoofd en weet u wat uw rechten zijn.

Onze advocaat Jean van Zinnicq Bergmann is lid van de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN) en heeft veel nalatenschapskwesties tot een goed einde gebracht. Jean heeft veel kennis op het gebied van erfrecht en gaat zeer doortastend te werk.

Ontvang de juiste juridische hulp

Heeft u een advocaat nodig om u bij te staan in een kwestie rondom erfrecht? Bij ons advocatenkantoor hebben we veel ervaring met erfrecht en wij bieden u daar graag de passende juridische hulp bij. Benader ons met uw juridische vraagstuk en reken op betrouwbare ondersteuning. Het is ook mogelijk om langs te komen tijdens ons gratis spreekuur.

pink and white flowers

Advocaten in dit gebied

Maak een afspraak
Heb je een juridisch vraagstuk en ben je op zoek naar een advocatenkantoor voor betrouwbare ondersteuning daarbij? Neem contact met ons op.