Navigatie

 

Huurrecht

Heeft u een conflict binnen het huurrecht en wilt u daar hulp bij ontvangen met juridisch advies van een advocaat uit Den Bosch? Dan zit u bij ons goed. Van Zinnicq Bergmann Advocaten behartigt zowel de belangen van huurders als verhuurders. Wij helpen u graag bij het oplossen van uw huurgeschil.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Wat voor hulp ontvangt u bij huurrecht van onze advocaat?

Vaak is er een huurovereenkomst gesloten tussen de partijen. Daar kan nog weleens onenigheid over ontstaan. Geschillen kunnen ontstaan over bijvoorbeeld huurverhoging, gebreken of schade aan het gehuurde, onderhuur, opzegging, ontruiming, huurachterstand, renovatie of verbouwing.

Er zijn verschillende soorten huur, met elk haar eigen regels. Denk aan woonruimte of verschillende soorten bedrijfsruimtes. Bij ons rekent u op een advocaat met kennis van het huurrecht en over de verschillende huurcontracten. Heeft u als huurder of verhuurder een conflict over een huurcontract? Dan zorgt onze advocaat binnen huurrecht voor passend juridisch advies. Ook kunnen wij u als verhuurder helpen bij het opstellen van een huurcontract. Mocht een partij zich dan niet aan de afspraken houden, dan kunt u juridische stappen zetten met hulp van ons advocatenkantoor. Het is meestal wenselijk om een geschil onderling op te lossen, maar als de relatie ernstig beschadigd is, weten wij de gang naar de rechter ook te vinden.

Neem contact met ons op voor juridische hulp

Heeft u hulp nodig bij een zaak omtrent het huurrecht? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. U kunt ook bij ons langskomen tijdens ons gratis spreekuur, om uw zaak te bespreken. Onze advocaten mr Jean van Zinnicq Bergmann en mr Alissa van der Voet helpen u graag als advocaat met kennis van het huurrecht.

low angle view of building

In dit rechtsgebied

Maak een afspraak
Heb je een juridisch vraagstuk en ben je op zoek naar een advocatenkantoor voor betrouwbare ondersteuning daarbij? Neem contact met ons op.