Navigatie

 

Huurrecht

Huurt of verhuurt u een pand? Dan heeft u te maken met huurrecht. Wij behartigen de belangen van zowel huurders als verhuurders en wij helpen u graag bij het oplossen van een huurgeschil. 

Huurovereenkomst

Vaak is er een huurovereenkomst gesloten tussen partijen. Daar kan nog wel eens onenigheid over ontstaan. Geschillen kunnen ontstaan over bijvoorbeeld huurverhoging, gebreken of schade aan het gehuurde, onderhuur, opzegging, ontruiming, huurachterstand, renovatie of verbouwing. 

Wat doen wij?

Er zijn verschillende soorten huur, met elk haar eigen regels. Denk aan woonruimte of verschillende soorten bedrijfsruimtes. Wij hebben kennis over de verschillende soorten huurcontracten in huis. En heb je als huurder of verhuurder een conflict over een huurcontract? Dan zorgen wij voor een goede oplossing.

Ook kunnen wij een verhuurder helpen bij het opstellen van een huurcontract. Mocht een partij zich dan niet aan de afspraken houden uit het huurcontract, dan kunt u juridische stappen zetten met onze hulp. Het is meestal wenselijk om een geschil onderling op te lossen, maar als de relatie ernstig beschadigd is weten wij de gang naar de rechter ook te vinden. 

Juridische hulp nodig?

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

low angle view of building

In dit rechtsgebied

Maak een afspraak
Heb je een juridisch vraagstuk en ben je op zoek naar een advocatenkantoor voor betrouwbare ondersteuning daarbij? Neem contact met ons op.