Navigatie

 

Tarieven

Ons uurtarief varieert van € 160 tot € 275 exclusief btw. Daarnaast betaal je externe kosten zoals griffierechten bij een procedure en kosten voor deurwaarders. Wat je precies betaalt is afhankelijk van het rechtsgebied, het belang en de complexiteit van je zaak. Dit zal jouw advocaat met je bespreken. In sommige gevallen spreken we een vast all-in tarief af.

Toevoegingsbasis

Als je een inkomen en vermogen hebt onder een bepaalde grens, helpen wij jou soms op toevoegingsbasis. Dit betekent dat de overheid bijdraagt. Het deel dat jij betaalt, is een vooraf vastgestelde bijdrage voor onze dienstverlening en de griffierechten. Dat zijn kosten die je moet betalen bij een procedure. Je kunt met je advocaat bespreken of je voor een toevoeging in aanmerking komt.

Als advocaten zijn wij gebonden en willen wij gebonden zijn aan de Advocatenwet en aan de Gedragsregels voor Advocaten. Je kunt deze vinden op www.advocatenorde.nl.

Als je ons inschakelt zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Je bent van harte welkom op ons gratis spreekuur. Dat duurt maximaal 30 minuten en je kunt er één keer gebruik van maken. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Gratis spreekuur
Voor ieder rechtsgebied bent u welkom op ons gratis spreekuur.