Navigatie

 

Over ons

Van Zinnicq Bergmann Advocaten is een advocatenkantoor met historie! We bestaan sinds 1870 en zijn daarmee het oudste kantoor van Nederland. Maar stoffig zijn we zeker niet. Integendeel. Als je bij ons aanklopt, krijg je een berg ervaring, die al 4 generaties lang van vader op zoon is doorgegeven.

Op dit moment werken we met 2 advocaten en een gedreven juridisch team. Samen staan we voor je klaar en behartigen wij je belangen. Als we moeten procederen, gaan we voor een overwinning. Maar liever nog voorkomen we een rechtszaak. Waarom? Het is voordeliger, sneller en biedt meer zekerheid voor jou.

Advocaten

We zijn met 2 advocaten en we hebben ieder ons eigen specialisme.

  • Jean van Zinnicq Bergmann is gespecialiseerd in erfrecht en doordat hij al ruim 40 jaar advocaat is, heeft hij een brede ervaring op het gebied van procesrecht, incasso, vermogensrecht, contractrecht en veel aangrenzende rechtsgebieden.
  • Hanneke van Haarlem is gespecialiseerd in arbeidsrecht, ambtenaren- en onderwijsrecht.

Internationaal karakter

Onze cliënten komen niet alleen uit Den Bosch, maar ook van ver daarbuiten. Ons kantoor is viertalig. Naast Nederlands en Engels, spreken en schrijven wij vloeiend Frans en goed Duits. Dat is goed om te weten als jouw zaak zich buiten de grenzen afspeelt.

We draaien mee in Eurojuris International. Dit is het grootste samenwerkingsverband van advocatenkantoren in Europa, met steeds meer verbindingen in de rest van de wereld.

Heb je een juridische vraag? Of heb je een advocaat nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer over Van Zinnicq Bergmann Advocaten

Maak een afspraak
Wanneer je betrouwbare ondersteuning nodig hebt op juridisch gebied helpen wij je graag.

Advocaten