Navigatie

 

Over ons

foto-kantoorpand

Van Zinnicq Bergmann Advocaten is een advocatenkantoor met historie! We bestaan sinds 1870 en zijn daarmee het oudste kantoor van Nederland. Maar stoffig zijn we zeker niet. Integendeel. Als je bij ons aanklopt, krijg je een berg ervaring, die al 4 generaties lang van vader op zoon is doorgegeven.

Op dit moment werken wij met 4 advocaten, een juridisch medewerkster en een stagiaire in een gedreven juridisch team. Samen staan we voor je klaar en behartigen wij je belangen. Als we moeten procederen, gaan we voor een overwinning. Maar liever nog voorkomen we een rechtszaak. Waarom? Het is voordeliger, sneller en biedt meer zekerheid voor jou.

Advocaten

We zijn met 4 advocaten en we hebben ieder ons eigen specialisme.

  • Jean van Zinnicq Bergmann is gespecialiseerd in erfrecht en doordat hij al ruim 40 jaar advocaat is, heeft hij een brede ervaring op het gebied van procesrecht, incasso, vermogensrecht, contractrecht en veel aangrenzende rechtsgebieden.
  • Hanneke van Haarlem is gespecialiseerd in arbeidsrecht, ambtenaren- en onderwijsrecht.
  • Alissa van der Voet is werkzaam binnen onze privaatrechtelijke praktijk en is gespecialiseerd in arbeidsrecht.
  • Mats Klaren is werkzaam binnen onze privaatrechtelijke praktijk, en is gespecialiseerd in verbintenissen- en goederenrecht.

Juridisch medewerker

  • Zina Koog is werkzaam als juridisch medewerker en ondersteund onze advocaten in hun dagelijkse praktijk.

Stagiaire

  • Lisa van der Ven loopt bij ons op kantoor mee als werkstudent.

Internationaal karakter

Onze cliënten komen niet alleen uit Den Bosch, maar ook van ver daarbuiten. Ons kantoor is viertalig. Naast Nederlands en Engels, spreken en schrijven wij vloeiend Frans en goed Duits. Dat is goed om te weten als jouw zaak zich buiten de grenzen afspeelt.

We draaien mee in Eurojuris International. Dit is het grootste samenwerkingsverband van advocatenkantoren in Europa, met steeds meer verbindingen in de rest van de wereld.

Heb je een juridische vraag? Of heb je een advocaat nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak
Wanneer je betrouwbare ondersteuning nodig hebt op juridisch gebied helpen wij je graag.

Advocaten

mr Hanneke van Haarlem
Visie
Hanneke: “Vaak ontstaan problemen omdat mensen niet goed met elkaar communiceren en ‘de hakken in het zand zetten’. In eerste instantie probeer ik daarom altijd de verhoudingen wat te neutraliseren. Daarna gaan we op zoek naar een oplossing, zodat de betrokkenen elkaar toch nog de hand kunnen schudden. Een leuker beroep kan ik me niet voorstellen.”
mr Jean van Zinnicq Bergmann
Visie
Jean: “De wereld blijft veranderen. Het is de grote uitdaging met je tijd mee te gaan. Het kantoor zal zich steeds weer moeten bewijzen. En ruim 40 jaar ervaring maakt dat niet anders. Het zal mijn tijd niet duren.”
mr Mats Klaren

Mats Klaren is sinds 2022 verbonden aan Van Zinnicq Bergmann Advocaten. Hij richt zich voornamelijk op de brede privaatrechtelijke praktijk, samen met Jean van Zinnicq Bergmann. Vraagstukken op het gebied van verbintenissen- en goederenrecht, contracten- en aansprakelijkheidsrecht pakt hij met twee handen aan.

Daarnaast heeft Mats affiniteit met juridische vraagstukken op het gebied van huurrecht, bestuursrecht en verzekeringsrecht. Van Mats kunt u altijd een efficiënte en doortastende aanpak van uw zaak verwachten.

Heeft u een juridische vraag voor Mats? Neem dan gerust contact met hem op.

 

Visie
Mats: ''Waar dit vak voor mij om draait, is mensen helpen te begrijpen hoe het recht uitpakt in hun specifieke situatie. Ook als die uitkomst onverhoopt tegenvalt. Juist in die situaties is het van belang dat een realistische en efficiënte oplossing voor de kwestie wordt gezocht. Het gaat daarbij altijd om een voor de cliënt zo gunstig mogelijk resultaat.''