Navigatie

 

mr Jean van Zinnicq Bergmann

Jean is de achterkleinzoon van de oprichter van ons kantoor. Hij is sinds 1976 advocaat en is zeer ervaren op verschillende rechtsgebieden: procesrecht, incasso, strategisch onderhandelen, vermogensrecht, contractrecht, onrechtmatige daad en erfrecht. Hij heeft een brede knowhow, niet alleen op juridisch gebied, maar ook daarbuiten. Je kunt  met veel vragen bij hem terecht voor strategisch advies en begeleiding. Soms blijkt er dan meer mogelijk dan je vooraf dacht. Is er een onderwerp waar hij minder van weet, dan verwijst hij je graag door naar een andere specialist uit zijn netwerk. Goed om te weten: Jean’s moedertaal is Frans. En de termen die bij hem passen zijn kwaliteit, ervaring, inlevingsvermogen en specialist in procederen. Met zijn lange ervaring en persoonlijke aanpak ben je bij hem in goede handen.

Jean staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten op de navolgende rechtsgebieden geregistreerd: Algemene praktijk, Erfrecht, Verbintenissenrecht en Burgerlijk procesrecht. Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten minimaal tien opleidingspunten te behalen op ieder rechtsgebied.

Buiten de advocatuur is Jean betrokken bij veel maatschappelijke activiteiten. Maatschappelijk verantwoord ondernemen deed hij al voordat het werd uitgevonden.

Vragen over een van zijn rechtsgebieden? Neem contact op met Jean.   

Jean: “De wereld blijft veranderen. Het is de grote uitdaging met je tijd mee te gaan. Het kantoor zal zich steeds weer moeten bewijzen. En ruim 40 jaar ervaring maakt dat niet anders. Het zal mijn tijd niet duren.”
Maak een afspraak
Wanneer je betrouwbare ondersteuning nodig heeft op juridisch gebied helpen wij je graag.