Navigatie

 

mr Hanneke van Haarlem

Hanneke is sinds 1995 advocaat en werkt vanaf 1999 bij Van Zinnicq Bergmann Advocaten. Ze heeft zich gespecialiseerd in arbeidszaken (postdoctorale opleiding Grotius Arbeidsrecht) en begeleidt zowel werkgevers en werknemers. Ook het ambtenarenrecht behoort tot haar vakgebied. In  het onderwijsrecht staat ze scholen en docenten bij. Het oplossen van conflicten is haar op het lijf geschreven. Ze werkt snel en efficiënt. Een directe en persoonlijke benadering is haar handelsmerk.

Hanneke is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten (VAR).

Hanneke staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten op navolgend rechtsgebied geregistreerd: Arbeidsrecht. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten minimaal tien opleidingspunten te behalen.

 

Vragen over arbeidsrecht, ambtenarenrecht of onderwijsrecht? Neem contact op met Hanneke.

 

Hanneke: “Vaak ontstaan problemen omdat mensen niet goed met elkaar communiceren en ‘de hakken in het zand zetten’. In eerste instantie probeer ik daarom altijd de verhoudingen wat te neutraliseren. Daarna gaan we op zoek naar een oplossing, zodat de betrokkenen elkaar toch nog de hand kunnen schudden. Een leuker beroep kan ik me niet voorstellen.”

Rechtsgebieden / specialismen

Maak een afspraak
Wanneer je betrouwbare ondersteuning nodig heeft op juridisch gebied helpen wij je graag.