Navigatie

 

Testament

Wat er na je overlijden met je bezittingen gebeurt, bepaalt de wet. Als jij het anders wilt, dan stel je een testament op. Daarin zet je wie wat krijgt. Bijvoorbeeld je partner of je kleinkinderen. Of een goed doel.

Zorg dat je het goed geregeld hebt!

Een testament moet aan veel regels voldoen. De notaris kent die regels. Toch is het verstandig om ook de kennis en ervaring van een advocaat in te zetten, want wij weten als geen ander wat er mis kan gaan. En belangrijker: hoe je dat kunt voorkomen. Wij adviseren je bij het opstellen van je testament, zodat er straks precies gebeurt wat jij wilt. Dat voorkomt frustraties en escalaties bij de nabestaanden. Regel je zaken op tijd. Dan weten je erfgenamen en jijzelf waar jullie aan toe zijn. En misschien voorkom je kostbare rechtszaken.

Heeft de overledene het niet goed geregeld? Dan zijn wij er voor je.

Een testament wekt soms achterdocht op. Vooral als het kort voor het overlijden is opgemaakt of gewijzigd. Want stel dat de nieuwe, veel jongere partner ineens een groot deel van de bezittingen krijgt. Dan kan dat bij de andere erfgenamen koud op het dak vallen. In sommige gevallen kun je de geldigheid van een testament aanvechten. Wij helpen je daarbij en zorgen dat je krijgt waar je recht op hebt.

Juridische hulp nodig?

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Advocaten in dit gebied

MAAK EEN AFSPRAAK
Heb je een juridisch vraagstuk en ben je op zoek naar een advocatenkantoor voor betrouwbare ondersteuning daarbij? Neem contact met ons op.