Navigatie

 

Burenrecht

Het favoriete onderwerp van de Rijdende Rechter. Bij burenrecht gaat het om de regels die gelden tussen buren. De regels zijn algemeen en in de wet staat dus bijna nooit uw exacte situatie beschreven. De rechter bepaalt wat er bij een ruzie met uw buren moet gebeuren.

Juridische hulp

Heeft u onenigheid met de buren? Dan adviseren wij u graag over de juiste stappen. Onze advocaten kennen de wettelijke regelingen en kunnen vaak inschatten hoe een rechter tegen de situatie aankijkt. Zij zorgen ervoor dat u tot de juiste oplossing komt. Vaak is het op tijd aan de bel trekken beter dan genezen van een uit de hand gelopen ruzie. Als het nodig is, komen wij ter plaatse een kijkje nemen naar wat er aan de hand is.

Kleine zaken, grote gevolgen

We zien vaak genoeg dat een goede burenrelatie eindigt in een ondraaglijke ruzie. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het is als de takken van de boom van de buurman over uw pad of schutting hangen. Een kleine ergernis die grote gevolgen kan hebben als deze buurman de takken weigert te snoeien.

Juridische hulp nodig?

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

green door beside yellow door

Advocaten in dit gebied

Maak een afspraak
Heb je een juridisch vraagstuk en ben je op zoek naar een advocatenkantoor voor betrouwbare ondersteuning daarbij? Neem contact met ons op.