Navigatie

 

Juridisch advies Noord-Brabant

foto-kantoorpand
Vrijblijvend spreekuur
Verschillende rechtsgebieden
Zakelijke en particuliere conflicten

Als u juridisch advies wilt ontvangen over een zakelijk of particulier conflict, komt u naar Van Zinnicq Bergmann Advocaten in Den Bosch. Wanneer u juridische hulp zoekt, is het belangrijk dat u zich ondersteund voelt door iemand die uw situatie niet alleen juridisch beoordeelt, maar ook persoonlijk begrijpt. Bij juridische conflicten bespaart professionele ondersteuning u niet alleen tijd en geld, maar verlicht het ook de emotionele last. Of het nu gaat om een kleine vraag of een groot geschil, juridische hulp is essentieel om uw rechten te waarborgen en u de beste kans op een gunstige uitkomst te bieden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Op welke gebieden kunt u rekenen op ons juridisch advies?

Wordt u geconfronteerd met een juridische kwestie? Het zoeken van juridische hulp is een belangrijke stap in het beschermen van uw rechten en belangen. Onze advocaten hebben de expertise om u bij te staan en u door de complexiteit van de wet te leiden. Wij bieden u juridisch advies op maat in diverse rechtsgebieden, waaronder:

  • Het erfrecht: waarbij we u helpen met vragen over erfenissen, testamenten en het legitieme portie.
  • Het huurrecht: het gebied dat alles omtrent uw huurwoning of bedrijfspand behelst.
  • Het goederenrecht: waarbinnen de rechten op fysieke en onstoffelijke zaken worden beschermd.
  • Het bestuursrecht: waarbij we u helpen met zaken tussen burger en overheid.
  • Het arbeidsrecht: het gebied dat de rechten en plichten tussen werkgever en werknemer regelt.
afbeelding-2-personen-gesprek

Bespreek uw juridisch conflict met onze advocaten

Het kan overweldigend zijn om geconfronteerd te worden met een juridisch conflict. Bespreek uw juridisch conflict met onze advocaten en laat ons helpen met passend advies. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en juridische hulp te bieden. Bovendien bent u van harte welkom op ons gratis spreekuur. Zo kunt u, zonder kosten of verdere verplichtingen, juridisch advies inwinnen.

foto-kantoorpand

Maak een afspraak
Wanneer je betrouwbare ondersteuning nodig hebt op juridisch gebied helpen wij je graag.

Advocaten

mr Hanneke van Haarlem
Visie
Hanneke: “Vaak ontstaan problemen omdat mensen niet goed met elkaar communiceren en ‘de hakken in het zand zetten’. In eerste instantie probeer ik daarom altijd de verhoudingen wat te neutraliseren. Daarna gaan we op zoek naar een oplossing, zodat de betrokkenen elkaar toch nog de hand kunnen schudden. Een leuker beroep kan ik me niet voorstellen.”
mr Jean van Zinnicq Bergmann
Visie
Jean: “De wereld blijft veranderen. Het is de grote uitdaging met je tijd mee te gaan. Het kantoor zal zich steeds weer moeten bewijzen. En ruim 40 jaar ervaring maakt dat niet anders. Het zal mijn tijd niet duren.”
mr Mats Klaren

Mats Klaren is sinds 2022 verbonden aan Van Zinnicq Bergmann Advocaten. Hij richt zich voornamelijk op de brede privaatrechtelijke praktijk, samen met Jean van Zinnicq Bergmann. Vraagstukken op het gebied van verbintenissen- en goederenrecht, contracten- en aansprakelijkheidsrecht pakt hij met twee handen aan.

Daarnaast heeft Mats affiniteit met juridische vraagstukken op het gebied van huurrecht, bestuursrecht en verzekeringsrecht. Van Mats kunt u altijd een efficiënte en doortastende aanpak van uw zaak verwachten.

Heeft u een juridische vraag voor Mats? Neem dan gerust contact met hem op.

 

Visie
Mats: ''Waar dit vak voor mij om draait, is mensen helpen te begrijpen hoe het recht uitpakt in hun specifieke situatie. Ook als die uitkomst onverhoopt tegenvalt. Juist in die situaties is het van belang dat een realistische en efficiënte oplossing voor de kwestie wordt gezocht. Het gaat daarbij altijd om een voor de cliënt zo gunstig mogelijk resultaat.''