Navigatie

 

Advocaat huurovereenkomst Den Bosch

foto-kantoorpand
Vrijblijvend spreekuur
Verschillende rechtsgebieden
Zakelijke en particuliere conflicten

Wanneer een huurovereenkomst niet nagekomen wordt, is het verstandig een advocaat van Van Zinnicq Bergmann Advocaten uit Den Bosch in te schakelen. U staat als huurder of verhuurder sterker wanneer u zich laat bijstaan door juridische expertise. Een geschil over een huurovereenkomst kan diverse oorzaken hebben, zoals achterstallig onderhoud, huurachterstand of onenigheid over de huurvoorwaarden. Een advocaat gespecialiseerd in huurovereenkomsten helpt u uw rechten en plichten duidelijk te krijgen en streeft ernaar uw conflict op te lossen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Onze advocaat helpt u als uw huurovereenkomst niet nagekomen wordt

Het huurrecht kan erg complex zijn. Zeker als een huurovereenkomst niet nagekomen wordt, staan er vaak grote belangen op het spel. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het recht rondom huren en begeleiden u bij geschillen. Of het nu gaat om onduidelijkheden in de huurovereenkomst, conflicten over de waarborgsom of problemen met de huurverhoging, onze advocaat zorgt voor juridische duidelijkheid en behartigt uw belangen. Met de ondersteuning van ons advocatenkantoor staat u sterk in uw schoenen bij het handhaven of herstellen van uw huurrechten.

afbeelding-2-personen-gesprek

Neem actie voor uw recht

Is uw huurovereenkomst niet nagekomen en wilt u hiervoor graag juridische hulp van een advocaat? Wij luisteren naar uw situatie en adviseren u over de stappen die u kunt ondernemen. Door op tijd advies in te winnen, wordt een ergere situatie voorkomen en komt u sneller tot een oplossing. Neem vandaag nog contact met ons op of kom langs tijdens ons gratis spreekuur. Zo kunt u vrijblijvend uw zaak bespreken en bepalen we samen in welk rechtsgebied uw conflict valt.

foto-kantoorpand

Maak een afspraak
Wanneer je betrouwbare ondersteuning nodig hebt op juridisch gebied helpen wij je graag.

Advocaten

mr Hanneke van Haarlem
Visie
Hanneke: “Vaak ontstaan problemen omdat mensen niet goed met elkaar communiceren en ‘de hakken in het zand zetten’. In eerste instantie probeer ik daarom altijd de verhoudingen wat te neutraliseren. Daarna gaan we op zoek naar een oplossing, zodat de betrokkenen elkaar toch nog de hand kunnen schudden. Een leuker beroep kan ik me niet voorstellen.”
mr Jean van Zinnicq Bergmann
Visie
Jean: “De wereld blijft veranderen. Het is de grote uitdaging met je tijd mee te gaan. Het kantoor zal zich steeds weer moeten bewijzen. En ruim 40 jaar ervaring maakt dat niet anders. Het zal mijn tijd niet duren.”
mr Mats Klaren

Mats Klaren is sinds 2022 verbonden aan Van Zinnicq Bergmann Advocaten. Hij richt zich voornamelijk op de brede privaatrechtelijke praktijk, samen met Jean van Zinnicq Bergmann. Vraagstukken op het gebied van verbintenissen- en goederenrecht, contracten- en aansprakelijkheidsrecht pakt hij met twee handen aan.

Daarnaast heeft Mats affiniteit met juridische vraagstukken op het gebied van huurrecht, bestuursrecht en verzekeringsrecht. Van Mats kunt u altijd een efficiënte en doortastende aanpak van uw zaak verwachten.

Heeft u een juridische vraag voor Mats? Neem dan gerust contact met hem op.

 

Visie
Mats: ''Waar dit vak voor mij om draait, is mensen helpen te begrijpen hoe het recht uitpakt in hun specifieke situatie. Ook als die uitkomst onverhoopt tegenvalt. Juist in die situaties is het van belang dat een realistische en efficiënte oplossing voor de kwestie wordt gezocht. Het gaat daarbij altijd om een voor de cliënt zo gunstig mogelijk resultaat.''