Navigatie

 

Advocaat bij arbeidsongeschiktheid

foto-kantoorpand
Vrijblijvend spreekuur
Verschillende rechtsgebieden
Zakelijke en particuliere conflicten

Als u arbeidsongeschikt wordt, is de steun van een advocaat met kennis arbeidsongeschiktheid van Van Zinnicq Bergmann Advocaten uit Den Bosch geen overbodige luxe. In deze periode staat er veel op het spel: uw inkomen, werkzekerheid en niet te vergeten, uw gezondheid. Onze advocaat begeleidt u bij de juridische processen die komen kijken bij uw situatie. Deze professionele ondersteuning biedt u niet alleen juridische helderheid, maar zorgt ook dat uw rechten optimaal worden behartigd.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Hoe helpt onze advocaat u bij arbeidsongeschiktheid?

Wanneer u door ziekte of een ongeval niet meer kunt werken, komen er veel vragen op u af. Hoe zit het met uw uitkering, wat zijn uw rechten en plichten en hoe kunt u het beste handelen in deze situatie? Een advocaat met kennis van arbeidsongeschiktheid biedt hierin uitkomst. Van Zinnicq Bergmann Advocaten heeft specialisten in huis op het gebied van arbeidsrecht die u kunnen adviseren en bijstaan. Onze advocaten hebben kennis van alle juridische nuances die bij arbeidsongeschiktheid komen kijken en kunnen u helpen met juridische advies om een passende oplossing te vinden, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is: uw gezondheid.

afbeelding-2-personen-gesprek

Onderneem nu actie voor juridische steun

Het is cruciaal om bij arbeidsongeschiktheid tijdig juridische hulp in te schakelen. Een advocaat met kennis van arbeidsongeschiktheid kan het verschil maken en ervoor zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Neem daarom direct contact met ons advocatenkantoor op om uw situatie te bespreken en te ontdekken hoe we u kunnen bijstaan. Wij kunnen precies voor u uitlijnen welke stappen u het beste kunt nemen en in welk rechtsgebied uw specifieke zaak valt. Uw welzijn en rechtszekerheid zijn het waard om voor te vechten. Laat ons u helpen de juridische uitdagingen bij arbeidsongeschiktheid het hoofd te bieden.

foto-kantoorpand

Maak een afspraak
Wanneer je betrouwbare ondersteuning nodig hebt op juridisch gebied helpen wij je graag.

Advocaten

mr Hanneke van Haarlem
Visie
Hanneke: “Vaak ontstaan problemen omdat mensen niet goed met elkaar communiceren en ‘de hakken in het zand zetten’. In eerste instantie probeer ik daarom altijd de verhoudingen wat te neutraliseren. Daarna gaan we op zoek naar een oplossing, zodat de betrokkenen elkaar toch nog de hand kunnen schudden. Een leuker beroep kan ik me niet voorstellen.”
mr Jean van Zinnicq Bergmann
Visie
Jean: “De wereld blijft veranderen. Het is de grote uitdaging met je tijd mee te gaan. Het kantoor zal zich steeds weer moeten bewijzen. En ruim 40 jaar ervaring maakt dat niet anders. Het zal mijn tijd niet duren.”
mr Mats Klaren

Mats Klaren is sinds 2022 verbonden aan Van Zinnicq Bergmann Advocaten. Hij richt zich voornamelijk op de brede privaatrechtelijke praktijk, samen met Jean van Zinnicq Bergmann. Vraagstukken op het gebied van verbintenissen- en goederenrecht, contracten- en aansprakelijkheidsrecht pakt hij met twee handen aan.

Daarnaast heeft Mats affiniteit met juridische vraagstukken op het gebied van huurrecht, bestuursrecht en verzekeringsrecht. Van Mats kunt u altijd een efficiënte en doortastende aanpak van uw zaak verwachten.

Heeft u een juridische vraag voor Mats? Neem dan gerust contact met hem op.

 

Visie
Mats: ''Waar dit vak voor mij om draait, is mensen helpen te begrijpen hoe het recht uitpakt in hun specifieke situatie. Ook als die uitkomst onverhoopt tegenvalt. Juist in die situaties is het van belang dat een realistische en efficiënte oplossing voor de kwestie wordt gezocht. Het gaat daarbij altijd om een voor de cliënt zo gunstig mogelijk resultaat.''