Navigatie

 

Advocaat Boxtel

foto-kantoorpand

In sommige situaties is het verstandig om op tijd een advocaat in te schakelen. Een advocaat kan jou namelijk adviseren en voorkomen dat een situatie uit de hand loopt. Daarnaast kan een advocaat bemiddelen, wat vaak een goedkoper én een beter alternatief is dan een gang naar de rechtszaal. Ben je op zoek naar een ervaren en gedreven advocaat Boxtel? Maak dan kennis met Van Zinnicq Bergmann Advocaten. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere arbeidsrecht, verbintenissen- en goederenrecht, bestuursrecht, huurrecht en erfrecht. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring kunnen we met jou meedenken, voor jouw belangen opkomen en een juridisch advies uitbrengen.

Maak kennis met onze advocaten Boxtel

Ons team met advocaten Boxtel bestaat uit mr. Hanneke van Haarlem, mr Alissa van der Voet en mr. Jean van Zinnicq Bergmann. Hanneke werkt al jarenlang als advocate en is gespecialiseerd in arbeidsrecht, ambtenaren- en onderwijsrecht. Jean heeft het advocatenvak met de paplepel ingegoten gekregen. Alissa behandelt zaken op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht en algemeen privaatrecht. Het advocatenkantoor werd namelijk in 1870 opgericht door zijn overgrootvader en is sindsdien van vader op zoon doorgegeven. Jean is gespecialiseerd in erfrecht en heeft een brede, algemene kennis waardoor je voor bijna elk juridisch probleem wel bij hem kan aankloppen. Hanneke en Jean vormen samen een ijzersterk team die samen met de betrokken partijen elk conflict deskundig en efficiënt aanpakt!

Contacteer ons advocatenkantoor Boxtel

Wil je een juridisch probleem oplossen met hulp van ons deskundige team? Contacteer ons advocatenkantoor Boxtel dan direct. Zowel particulieren als ondernemingen kunnen ons bereiken via de telefoon, e-mail en het online contactformulier. Wij maken graag een afspraak om jou te helpen bij je juridische vraagstuk. Tot slot kun je gebruik maken van ons gratis spreekuur. Tijdens dit spreekuur geven we je geheel gratis en vrijblijvend advies. Aan de hand van dit advies kunnen we jou verder helpen of doorverwijzen naar een andere specialist. Neem contact met Van Zinnicq Bergmann Advocaten op om een afspraak te maken voor het spreekuur op ons kantoor in ’s-Hertogenbosch.

Maak een afspraak
Wanneer je betrouwbare ondersteuning nodig hebt op juridisch gebied helpen wij je graag.

Advocaten

mr Hanneke van Haarlem
Visie
Hanneke: “Vaak ontstaan problemen omdat mensen niet goed met elkaar communiceren en ‘de hakken in het zand zetten’. In eerste instantie probeer ik daarom altijd de verhoudingen wat te neutraliseren. Daarna gaan we op zoek naar een oplossing, zodat de betrokkenen elkaar toch nog de hand kunnen schudden. Een leuker beroep kan ik me niet voorstellen.”
mr Jean van Zinnicq Bergmann
Visie
Jean: “De wereld blijft veranderen. Het is de grote uitdaging met je tijd mee te gaan. Het kantoor zal zich steeds weer moeten bewijzen. En ruim 40 jaar ervaring maakt dat niet anders. Het zal mijn tijd niet duren.”
mr Mats Klaren

Mats Klaren is sinds 2022 verbonden aan Van Zinnicq Bergmann Advocaten. Hij richt zich voornamelijk op de brede privaatrechtelijke praktijk, samen met Jean van Zinnicq Bergmann. Vraagstukken op het gebied van verbintenissen- en goederenrecht, contracten- en aansprakelijkheidsrecht pakt hij met twee handen aan.

Daarnaast heeft Mats affiniteit met juridische vraagstukken op het gebied van huurrecht, bestuursrecht en verzekeringsrecht. Van Mats kunt u altijd een efficiënte en doortastende aanpak van uw zaak verwachten.

Heeft u een juridische vraag voor Mats? Neem dan gerust contact met hem op.

 

Visie
Mats: ''Waar dit vak voor mij om draait, is mensen helpen te begrijpen hoe het recht uitpakt in hun specifieke situatie. Ook als die uitkomst onverhoopt tegenvalt. Juist in die situaties is het van belang dat een realistische en efficiënte oplossing voor de kwestie wordt gezocht. Het gaat daarbij altijd om een voor de cliënt zo gunstig mogelijk resultaat.''