Navigatie

 

Advocaat Rosmalen

foto-kantoorpand

Zoek je een betrouwbaar en ervaren advocatenkantoor in Rosmalen en omstreken? Maak dan een afspraak bij Van Zinnicq Bergmann Advocaten. Al 4 generaties lang staat ons kantoor klaar voor mensen die hulp nodig hebben. We werken met 3 verschillende advocaten. Jean van Zinnicq Bergmann is er voor je als het gaat om kwesties op het gebied van erfrecht. Hij heeft inmiddels al meer dan 40 jaar ervaring als advocaat. Dit zorgt ervoor dat je op het gebied van incasso, vermogensrecht, procesrecht en contractrecht bij hem helemaal aan het juiste adres bent.

Advocaten Rosmalen met ervaring

Zoek je een advocaat in Rosmalen en omgeving die veel ervaring heeft op het gebied van onderwijsrecht? Werk je in het onderwijs en spelen er vervelende problemen? Neem dan contact met ons op. Hanneke van Haarlem staat graag voor je klaar. Zij is gespecialiseerd in arbeidsrecht, onderwijs- en ambtenarenrecht. Alissa van der Voet is eveneens werkzaam op het gebied van arbeidsrecht en behandelt daarnaast zaken op het gebied van huurrecht en algemeen privaatrecht.

Advocatenkantoor Rosmalen met internationaal karakter

De advocaten in Rosmalen staan ook voor jou klaar. We hebben een internationaal karakter. Onze cliënten komen niet alleen uit Rosmalen of Den Bosch. Omdat we zowel Nederlands, Engels, Frans als Duits spreken, komen ook mensen met een andere nationaliteit naar ons kantoor. Speelt jouw zaak zich dus buiten de landsgrenzen af? Weet dat dit voor ons geen enkel probleem is. We staan je graag te woord. Ook draaien we mee in Eurojuris International. Dit grootste samenwerkingsverband van advocatenkantoren in Europa heeft steeds meer verbindingen in de rest van de wereld. Als je een ervaren advocaat zoekt, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Maak een afspraak
Wanneer je betrouwbare ondersteuning nodig hebt op juridisch gebied helpen wij je graag.

Advocaten

mr Hanneke van Haarlem
Visie
Hanneke: “Vaak ontstaan problemen omdat mensen niet goed met elkaar communiceren en ‘de hakken in het zand zetten’. In eerste instantie probeer ik daarom altijd de verhoudingen wat te neutraliseren. Daarna gaan we op zoek naar een oplossing, zodat de betrokkenen elkaar toch nog de hand kunnen schudden. Een leuker beroep kan ik me niet voorstellen.”
mr Jean van Zinnicq Bergmann
Visie
Jean: “De wereld blijft veranderen. Het is de grote uitdaging met je tijd mee te gaan. Het kantoor zal zich steeds weer moeten bewijzen. En ruim 40 jaar ervaring maakt dat niet anders. Het zal mijn tijd niet duren.”
mr Mats Klaren

Mats Klaren is sinds 2022 verbonden aan Van Zinnicq Bergmann Advocaten. Hij richt zich voornamelijk op de brede privaatrechtelijke praktijk, samen met Jean van Zinnicq Bergmann. Vraagstukken op het gebied van verbintenissen- en goederenrecht, contracten- en aansprakelijkheidsrecht pakt hij met twee handen aan.

Daarnaast heeft Mats affiniteit met juridische vraagstukken op het gebied van huurrecht, bestuursrecht en verzekeringsrecht. Van Mats kunt u altijd een efficiënte en doortastende aanpak van uw zaak verwachten.

Heeft u een juridische vraag voor Mats? Neem dan gerust contact met hem op.

 

Visie
Mats: ''Waar dit vak voor mij om draait, is mensen helpen te begrijpen hoe het recht uitpakt in hun specifieke situatie. Ook als die uitkomst onverhoopt tegenvalt. Juist in die situaties is het van belang dat een realistische en efficiënte oplossing voor de kwestie wordt gezocht. Het gaat daarbij altijd om een voor de cliënt zo gunstig mogelijk resultaat.''