Navigatie

 

Advocaat Rosmalen

Zoek je een betrouwbaar en ervaren advocatenkantoor in Rosmalen en omstreken? Maak dan een afspraak bij Van Zinnicq Bergmann Advocaten. Al 4 generaties lang staat ons kantoor klaar voor mensen die hulp nodig hebben. We werken met 3 verschillende advocaten. Jean van Zinnicq Bergmann is er voor je als het gaat om kwesties op het gebied van erfrecht. Hij heeft inmiddels al meer dan 40 jaar ervaring als advocaat. Dit zorgt ervoor dat je op het gebied van incasso, vermogensrecht, procesrecht en contractrecht bij hem helemaal aan het juiste adres bent.

Advocaten Rosmalen met ervaring

Zoek je een advocaat in Rosmalen en omgeving die veel ervaring heeft op het gebied van onderwijsrecht? Werk je in het onderwijs en spelen er vervelende problemen? Neem dan contact met ons op. Hanneke van Haarlem staat graag voor je klaar. Zij is gespecialiseerd in arbeidsrecht, onderwijs- en ambtenarenrecht. Ook als je een advocaat zoekt die je helpt op het terrein van mediaton kun je bij ons terecht. We laten je dan graag kennis maken met Anneloes van Tuijn. Zij is gespecialiseerd in familie- en personenrecht. Ook kan zij je bijstaan op het gebied van huurrecht, arbeidsrecht en mediation.

Advocatenkantoor Rosmalen met internationaal karakter

De advocaten in Rosmalen staan ook voor jou klaar. We hebben een internationaal karakter. Onze cliënten komen niet alleen uit Rosmalen of Den Bosch. Omdat we zowel Nederlands, Engels, Frans als Duits spreken, komen ook mensen met een andere nationaliteit naar ons kantoor. Speelt jouw zaak zich dus buiten de landsgrenzen af? Weet dat dit voor ons geen enkel probleem is. We staan je graag te woord. Ook draaien we mee in Eurojuris International. Dit grootste samenwerkingsverband van advocatenkantoren in Europa heeft steeds meer verbindingen in de rest van de wereld. Als je een ervaren advocaat zoekt, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Meer over Van Zinnicq Bergmann Advocaten

Maak een afspraak
Wanneer je betrouwbare ondersteuning nodig hebt op juridisch gebied helpen wij je graag.

Advocaten