Navigatie

 

Advocaat Vlijmen

foto-kantoorpand

Ben je op zoek naar iemand die met je meedenkt, je juridisch advies geeft en voor jouw belangen kan opkomen? Maak dan kennis met advocatenbureau Van Zinnicq Bergmann Advocaten. Wij zijn een advocaat Vlijmen en omgeving met jarenlange ervaring en een brede expertise. Rechtsgebieden waarin we jou kunnen ondersteunen zijn onder andere arbeidsrecht, bestuursrecht, erfrecht, verbintenissen- en goederenrecht en huurrecht. Naast dat we jou helpen procederen, kunnen wij ook bemiddelen bij diverse conflicten. Bemiddeling is vaak (voor beide partijen) een prima manier om een probleem snel en efficiënt op te lossen.

De advocaten Vlijmen van advocatenbureau Van Zinnicq Bergmann Advocaten

Wil je kennis maken met onze advocaten Vlijmen? Neem dan een kijkje op onze website. Hier stellen onze advocaten, mr. Hanneke van Haarlem, mr. Alissa van der Voet en mr. Jean van Zinnicq Bergmann, zich uitgebreid voor. Waar Hanneke en Alissa alles weten over arbeidsrecht, ambtenaren- en onderwijsrecht, is Jean de expert in erfrecht, goederenrecht en verbintenissenrecht. Leuk om te weten: advocatenbureau Van Zinnicq Bergmann Advocaten is het oudste advocatenbureau van Nederland. Het advocatenbureau werd in 1870 opgericht door de overgrootvader van Jean en is sindsdien van vader op zoon doorgegeven. Ondanks dat het advocatenbureau al lang bestaat, hebben wij een alles behalve stoffig imago. Zo gaan we met de tijd mee én zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op juridisch gebied.

Spreekuur op ons advocatenbureau Vlijmen

Voor juridisch advies raden wij je aan om contact met ons op te nemen. We maken graag een afspraak om jouw vraagstuk of conflict te bespreken. Daarnaast organiseren we regelmatig een spreekuur op ons kantoor in ’s-Hertogenbosch. Tijdens dit spreekuur kun je gratis en geheel vrijblijvend een kort maar krachtig juridisch advies van onze experts krijgen. Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Contacteer ons dan via de telefoon, e-mail of het online contactformulier. Schrijf je tot slot in voor de nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden van de laatste nieuwtjes en gratis juridische tips wilt ontvangen.

 

Maak een afspraak
Wanneer je betrouwbare ondersteuning nodig hebt op juridisch gebied helpen wij je graag.

Advocaten

mr Hanneke van Haarlem
Visie
Hanneke: “Vaak ontstaan problemen omdat mensen niet goed met elkaar communiceren en ‘de hakken in het zand zetten’. In eerste instantie probeer ik daarom altijd de verhoudingen wat te neutraliseren. Daarna gaan we op zoek naar een oplossing, zodat de betrokkenen elkaar toch nog de hand kunnen schudden. Een leuker beroep kan ik me niet voorstellen.”
mr Jean van Zinnicq Bergmann
Visie
Jean: “De wereld blijft veranderen. Het is de grote uitdaging met je tijd mee te gaan. Het kantoor zal zich steeds weer moeten bewijzen. En ruim 40 jaar ervaring maakt dat niet anders. Het zal mijn tijd niet duren.”
mr Mats Klaren

Mats Klaren is sinds 2022 verbonden aan Van Zinnicq Bergmann Advocaten. Hij richt zich voornamelijk op de brede privaatrechtelijke praktijk, samen met Jean van Zinnicq Bergmann. Vraagstukken op het gebied van verbintenissen- en goederenrecht, contracten- en aansprakelijkheidsrecht pakt hij met twee handen aan.

Daarnaast heeft Mats affiniteit met juridische vraagstukken op het gebied van huurrecht, bestuursrecht en verzekeringsrecht. Van Mats kunt u altijd een efficiënte en doortastende aanpak van uw zaak verwachten.

Heeft u een juridische vraag voor Mats? Neem dan gerust contact met hem op.

 

Visie
Mats: ''Waar dit vak voor mij om draait, is mensen helpen te begrijpen hoe het recht uitpakt in hun specifieke situatie. Ook als die uitkomst onverhoopt tegenvalt. Juist in die situaties is het van belang dat een realistische en efficiënte oplossing voor de kwestie wordt gezocht. Het gaat daarbij altijd om een voor de cliënt zo gunstig mogelijk resultaat.''