Navigatie

 

Advocaat Vught

foto-kantoorpand

Zoek je naar een betrouwbaar advocatenkantoor in Vught en omstreken? Dan moet je bij Van Zinnicq Bergmann Advocaten zijn. Wij staan graag voor je klaar. Gaat het om ontslagrecht of erfrecht? Zijn er issues rond het vaststellen van de alimentatie? Moet je, om welke reden dan ook, naar de rechter? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij adviseren je op een professionele wijze.

Ervaren advocaten Vught

Als je contact opneemt met de advocaat in Vught en omstreken, zul je merken dat wij veel kennis in huis hebben. Ons advocatenkantoor heeft een rijke geschiedenis. Al sinds 1870 staan wij mensen bij in de meest uiteenlopende zaken. We zijn zelfs het oudste kantoor van heel Nederland. Toch betekent dit niet dat wij ouderwets zijn. We blijven ons continue bijscholen en zijn exact op de hoogte van alle wetten en regels. Bij ons ben je dan ook precies op de goede plek.

Neem contact op met advocatenkantoor Vught en omgeving

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze advocaten in Vught en omstreken. Ontdek hoeveel kennis en ervaring wij hebben. Al 4 generaties lang werd de nodige informatie en ervaring doorgegeven van vader op zoon. Momenteel zijn we werkzaam met 3 verschillende advocaten en een juridisch team. Wij proberen altijd een rechtszaak te voorkomen. Dit omdat we op die manier extra kosten kunnen voorkomen. Ook kan een procedure, zonder tussenkomst van de rechter, sneller worden afgerond. Als het toch nodig is, gaan wij uiteraard voor een overwinning. Elk van onze advocaten heeft een eigen specialisme. Op die manier kunnen we je zo goed mogelijk bijstaan.

Maak een afspraak
Wanneer je betrouwbare ondersteuning nodig hebt op juridisch gebied helpen wij je graag.

Advocaten

mr Hanneke van Haarlem
Visie
Hanneke: “Vaak ontstaan problemen omdat mensen niet goed met elkaar communiceren en ‘de hakken in het zand zetten’. In eerste instantie probeer ik daarom altijd de verhoudingen wat te neutraliseren. Daarna gaan we op zoek naar een oplossing, zodat de betrokkenen elkaar toch nog de hand kunnen schudden. Een leuker beroep kan ik me niet voorstellen.”
mr Jean van Zinnicq Bergmann
Visie
Jean: “De wereld blijft veranderen. Het is de grote uitdaging met je tijd mee te gaan. Het kantoor zal zich steeds weer moeten bewijzen. En ruim 40 jaar ervaring maakt dat niet anders. Het zal mijn tijd niet duren.”
mr Mats Klaren

Mats Klaren is sinds 2022 verbonden aan Van Zinnicq Bergmann Advocaten. Hij richt zich voornamelijk op de brede privaatrechtelijke praktijk, samen met Jean van Zinnicq Bergmann. Vraagstukken op het gebied van verbintenissen- en goederenrecht, contracten- en aansprakelijkheidsrecht pakt hij met twee handen aan.

Daarnaast heeft Mats affiniteit met juridische vraagstukken op het gebied van huurrecht, bestuursrecht en verzekeringsrecht. Van Mats kunt u altijd een efficiënte en doortastende aanpak van uw zaak verwachten.

Heeft u een juridische vraag voor Mats? Neem dan gerust contact met hem op.

 

Visie
Mats: ''Waar dit vak voor mij om draait, is mensen helpen te begrijpen hoe het recht uitpakt in hun specifieke situatie. Ook als die uitkomst onverhoopt tegenvalt. Juist in die situaties is het van belang dat een realistische en efficiënte oplossing voor de kwestie wordt gezocht. Het gaat daarbij altijd om een voor de cliënt zo gunstig mogelijk resultaat.''