Navigatie

 

Arbeidsrecht advocaat Den Bosch

foto-kantoorpand

Je hebt voor arbeidsrecht Den Bosch een goede advocaat nodig? Kom dan snel een keer langs bij ons advocatenkantoor. Heb je een conflict met een werknemer of werkgever? Wij begrijpen het volkomen als dat veel spanning oplevert. Graag ontzorgen wij je en proberen we een goede oplossing te vinden. mr. Hanneke van Haarlem en mr. Alissa van der Voet behandelen allerlei arbeidsrechtelijke zaken. Er kan van alles spelen als je onenigheid hebt met bijvoorbeeld je werkgever. Wellicht heb je je ontslag gekregen en meen je zelf dat dit onterecht is. Het kan ook voorkomen dat je vragen hebt over concurrentiebeding of over ouderschapsverlof. Wij hebben veel ervaring op dit terrein en kennen de wetten en regels uitstekend. Bij ons ben je dan ook aan het juiste adres.

De advocaat arbeidsrecht Den Bosch versterkt jouw onderhandelingspositie

De arbeidsrecht advocaat Den Bosch is er voor je als er sprake is van onenigheid op de werkvloer. De praktijk wijst uit dat het in een heel aantal gevallen niet mogelijk is om hier zelf uit te komen. Als je dat toch probeert, worden de problemen vaak alleen maar groter. Neem daarom zeker contact op met ons kantoor. We kunnen ook eerst geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek plannen. Dit kost je niets. Als blijkt dat wij iets voor je kunnen betekenen, dan maken we een volgende afspraak. Omdat wij veel expertise hebben sta je, als je onze diensten inschakelt, sterk. Wij zijn er voor zowel werknemers als werkgevers. Het liefst komen we er samen uit. We proberen dit altijd te realiseren zonder de tussenkomst van een rechter. Dit bespaart kosten en gedoe, maar als het niet anders kan staan onze advocaten je zeker bij in een procedure.

Gang naar rechter bij conflict op terrein van arbeidsrecht Den Bosch soms noodzakelijk

Als onze advocaten arbeidsrecht in Den Bosch merken dat het conflict op deze manier toch niet op te lossen is, dan kiezen zij wel voor een rechtszaak. Uiteraard doen wij er dan alles aan om zoveel mogelijk uit deze rechtszaak te halen. Omdat wij uitstekend op de hoogte zijn van de jurisprudentie kunnen we vooraf de kans van slagen al goed voorspellen. Wil je meer informatie? Neem zeker contact met ons op. We kunnen ook meteen een afspraak met je maken.

Maak een afspraak
Wanneer je betrouwbare ondersteuning nodig hebt op juridisch gebied helpen wij je graag.

Advocaten

mr Hanneke van Haarlem
Visie
Hanneke: “Vaak ontstaan problemen omdat mensen niet goed met elkaar communiceren en ‘de hakken in het zand zetten’. In eerste instantie probeer ik daarom altijd de verhoudingen wat te neutraliseren. Daarna gaan we op zoek naar een oplossing, zodat de betrokkenen elkaar toch nog de hand kunnen schudden. Een leuker beroep kan ik me niet voorstellen.”
mr Jean van Zinnicq Bergmann
Visie
Jean: “De wereld blijft veranderen. Het is de grote uitdaging met je tijd mee te gaan. Het kantoor zal zich steeds weer moeten bewijzen. En ruim 40 jaar ervaring maakt dat niet anders. Het zal mijn tijd niet duren.”
mr Mats Klaren

Mats Klaren is sinds 2022 verbonden aan Van Zinnicq Bergmann Advocaten. Hij richt zich voornamelijk op de brede privaatrechtelijke praktijk, samen met Jean van Zinnicq Bergmann. Vraagstukken op het gebied van verbintenissen- en goederenrecht, contracten- en aansprakelijkheidsrecht pakt hij met twee handen aan.

Daarnaast heeft Mats affiniteit met juridische vraagstukken op het gebied van huurrecht, bestuursrecht en verzekeringsrecht. Van Mats kunt u altijd een efficiënte en doortastende aanpak van uw zaak verwachten.

Heeft u een juridische vraag voor Mats? Neem dan gerust contact met hem op.

 

Visie
Mats: ''Waar dit vak voor mij om draait, is mensen helpen te begrijpen hoe het recht uitpakt in hun specifieke situatie. Ook als die uitkomst onverhoopt tegenvalt. Juist in die situaties is het van belang dat een realistische en efficiënte oplossing voor de kwestie wordt gezocht. Het gaat daarbij altijd om een voor de cliënt zo gunstig mogelijk resultaat.''