Navigatie

 

Arbeidsrecht advocaat Den Bosch

Je hebt voor arbeidsrecht Den Bosch een goede advocaat nodig? Kom dan snel een keer langs bij ons kantoor. Heb je een conflict met een werknemer of werkgever? Wij begrijpen het volkomen als dat veel spanning oplevert. Graag ontzorgen wij je en proberen we een goede oplossing te vinden. Er kan van alles spelen als je onenigheid hebt met bijvoorbeeld je werkgever. Wellicht heb je je ontslag gekregen en meen je zelf dat dit onterecht is. Het kan ook voorkomen dat je vragen hebt over concurrentiebeding of over ouderschapsverlof. Wij hebben veel ervaring op dit terrein en kennen de wetten en regels uitstekend. Bij ons ben je dan ook aan het juiste adres.

De advocaat arbeidsrecht Den Bosch versterkt jouw onderhandelingspositie

De arbeidsrecht advocaat Den Bosch is er voor je als er sprake is van onenigheid op de werkvloer. De praktijk wijst uit dat het in een heel aantal gevallen niet mogelijk is om hier zelf uit te komen. Als je dat toch probeert, worden de problemen vaak alleen maar groter. Neem daarom zeker contact op met ons advocatenkantoor. We kunnen ook eerst geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek plannen. Dit kost je niets. Als blijkt dat wij iets voor je kunnen betekenen, dan maken we een volgende afspraak. Omdat wij veel expertise hebben sta je, als je onze diensten inschakelt, sterk. Wij zijn er voor zowel werknemers als werkgevers. Het liefst komen we er samen uit. We proberen dit altijd te realiseren zonder de tussenkomst van een rechter. Dit bespaart kosten en gedoe.

Gang naar rechter bij conflict op terrein van arbeidsrecht Den Bosch soms noodzakelijk

Als onze advocaat arbeidsrecht Den Bosch merkt dat het conflict op deze manier toch niet op te lossen is, dan kiezen we wel voor een rechtszaak. Uiteraard doen wij er dan alles aan om zoveel mogelijk uit deze rechtszaak te halen. Omdat wij uitstekend op de hoogte zijn van de jurisprudentie kunnen we vooraf de kans van slagen al goed voorspellen. Wil je meer informatie? Neem zeker contact met ons op. We kunnen ook meteen een afspraak met je maken.

Meer over Van Zinnicq Bergmann Advocaten

Maak een afspraak
Wanneer je betrouwbare ondersteuning nodig hebt op juridisch gebied helpen wij je graag.

Advocaten