Navigatie

 

Erfrecht advocaat Den Bosch

foto-kantoorpand

Wil je meer weten over erfrecht Den Bosch? Ben je benieuwd naar wat je krijgt na het overlijden van je ouders? Veel mensen vinden de regels omtrent het erfrecht erg ingewikkeld. Eigenlijk zijn ze dit ook. Hetzelfde geldt voor testamenten. Het is daarom een verstandig idee om een advocaat in te schakelen. Zeker omdat de emoties, bij deze zaken, nogal eens hoog oplopen. Vaak is er sprake van verdriet, pijn en gemis. Ook boosheid kan soms een rol spelen. Wij zijn er voor onafhankelijk en professioneel advies.

Bijstand door advocaat erfrecht Den Bosch

Zoek je naar een erfrecht advocaat in Den Bosch? Maak dan vrijblijvend en gratis een afspraak bij Van Zinnicq Bergmann Advocaten. Gaat het bij jou niet alleen om onduidelijkheid, maar is er zelfs sprake van een conflict? Dit is erg vervelend, zeker als het om familieleden gaat. Hoe zit het nu precies met het kindsdeel? Onze advocaat Jean van Zinnicq Bergman is er voor jullie. Hij is lid van de Vereniging Advocaten Nederland. Hij heeft al heel wat families bijgestaan als er lastige kwesties waren omtrent nalatenschappen.

Erfrecht Den Bosch

De advocaat erfrecht Den Bosch kan je bijstaan als het gaat om het regelen van je testament. Het is belangrijk om dit op tijd te doen. Je helpt hier je familieleden enorm mee. Als je zelf niets vastlegt, dan bepaalt de wet na je overlijden wat er met je bezittingen gebeurt. Wil je dat niet, stel dan zeker een testament op. Aan wie wil je wat schenken? Denk je aan een bepaald goed doel? Gaat alles naar de kinderen en/of kleinkinderen? Jij bepaalt dat zelf. Lastig is dat er zoveel regels een rol spelen bij het opstellen van een testament. De notaris kent deze regels perfect. Toch adviseren wij je om een advocaat in te schakelen. Wij weten namelijk wat er fout kan gaan. Wij zorgen ervoor dat alles precies geregeld wordt zoals jij dat wilt.

Maak een afspraak
Wanneer je betrouwbare ondersteuning nodig hebt op juridisch gebied helpen wij je graag.

Advocaten

mr Hanneke van Haarlem
Visie
Hanneke: “Vaak ontstaan problemen omdat mensen niet goed met elkaar communiceren en ‘de hakken in het zand zetten’. In eerste instantie probeer ik daarom altijd de verhoudingen wat te neutraliseren. Daarna gaan we op zoek naar een oplossing, zodat de betrokkenen elkaar toch nog de hand kunnen schudden. Een leuker beroep kan ik me niet voorstellen.”
mr Jean van Zinnicq Bergmann
Visie
Jean: “De wereld blijft veranderen. Het is de grote uitdaging met je tijd mee te gaan. Het kantoor zal zich steeds weer moeten bewijzen. En ruim 40 jaar ervaring maakt dat niet anders. Het zal mijn tijd niet duren.”
mr Mats Klaren

Mats Klaren is sinds 2022 verbonden aan Van Zinnicq Bergmann Advocaten. Hij richt zich voornamelijk op de brede privaatrechtelijke praktijk, samen met Jean van Zinnicq Bergmann. Vraagstukken op het gebied van verbintenissen- en goederenrecht, contracten- en aansprakelijkheidsrecht pakt hij met twee handen aan.

Daarnaast heeft Mats affiniteit met juridische vraagstukken op het gebied van huurrecht, bestuursrecht en verzekeringsrecht. Van Mats kunt u altijd een efficiënte en doortastende aanpak van uw zaak verwachten.

Heeft u een juridische vraag voor Mats? Neem dan gerust contact met hem op.

 

Visie
Mats: ''Waar dit vak voor mij om draait, is mensen helpen te begrijpen hoe het recht uitpakt in hun specifieke situatie. Ook als die uitkomst onverhoopt tegenvalt. Juist in die situaties is het van belang dat een realistische en efficiënte oplossing voor de kwestie wordt gezocht. Het gaat daarbij altijd om een voor de cliënt zo gunstig mogelijk resultaat.''