Navigatie

 

Ontslagrecht advocaat Den Bosch

foto-kantoorpand

Ben je ontslagen en meen je dat dit ten onterecht is? Wil je een werknemer ontslaan? Is er onenigheid over bepaalde voorwaarden van uitdiensttreding, zoals de hoogte van een vergoeding of het in stand houden van een concurrentiebeding? Neem dan zeker contact op met ons professionele advocatenkantoor. Wij hebben op dit terrein veel kennis en ervaring in huis. Gaat het in jouw situatie om het ontslag van een ambtenaar? Meen je dat dit niet eerlijk is gegaan? Je kunt dan in beroep gaan bij de rechtbank. Uiteindelijk zal de rechter in dat geval beslissen. Helaas kan dit gehele traject jaren duren. Dit heeft te maken met veel verschillende procedures. Is dat niet wat jij wilt? Neem dan zeker contact met ons op.

Advocaat ontslagrecht Den Bosch

Als je een ontslagrecht advocaat in Den Bosch zoekt, moet je bij Van Zinnicq Bergmann Advocaten zijn. Ambtenarenrecht is mogelijk nog ingewikkelder dan ontslagrecht. Wij hebben hier echter veel ervaring mee. Natuurlijk komen we op voor jouw belangen. In de meeste gevallen kunnen we de ontslagprocedure ook een stukje versnellen. Heb je juridische hulp nodig op dit terrein? Wij zijn er voor je.

Gratis kennismakingsgesprek met advocaat ontslagrecht Den Bosch

Denk je dat wij iets voor je kunnen betekenen? Heb je al informatie opgezocht op onze website? Natuurlijk kan het dat je nog vragen hebt. Wij staan graag voor je klaar. Maak meteen via de site een afspraak met ons. Dit eerste gesprek is bedoeld om kennis met elkaar te maken. Het is geheel vrijblijvend. Bovendien zijn er geen kosten aan verbonden. We ontmoeten je graag.

Maak een afspraak
Wanneer je betrouwbare ondersteuning nodig hebt op juridisch gebied helpen wij je graag.

Advocaten

mr Hanneke van Haarlem
Visie
Hanneke: “Vaak ontstaan problemen omdat mensen niet goed met elkaar communiceren en ‘de hakken in het zand zetten’. In eerste instantie probeer ik daarom altijd de verhoudingen wat te neutraliseren. Daarna gaan we op zoek naar een oplossing, zodat de betrokkenen elkaar toch nog de hand kunnen schudden. Een leuker beroep kan ik me niet voorstellen.”
mr Jean van Zinnicq Bergmann
Visie
Jean: “De wereld blijft veranderen. Het is de grote uitdaging met je tijd mee te gaan. Het kantoor zal zich steeds weer moeten bewijzen. En ruim 40 jaar ervaring maakt dat niet anders. Het zal mijn tijd niet duren.”
mr Mats Klaren

Mats Klaren is sinds 2022 verbonden aan Van Zinnicq Bergmann Advocaten. Hij richt zich voornamelijk op de brede privaatrechtelijke praktijk, samen met Jean van Zinnicq Bergmann. Vraagstukken op het gebied van verbintenissen- en goederenrecht, contracten- en aansprakelijkheidsrecht pakt hij met twee handen aan.

Daarnaast heeft Mats affiniteit met juridische vraagstukken op het gebied van huurrecht, bestuursrecht en verzekeringsrecht. Van Mats kunt u altijd een efficiënte en doortastende aanpak van uw zaak verwachten.

Heeft u een juridische vraag voor Mats? Neem dan gerust contact met hem op.

 

Visie
Mats: ''Waar dit vak voor mij om draait, is mensen helpen te begrijpen hoe het recht uitpakt in hun specifieke situatie. Ook als die uitkomst onverhoopt tegenvalt. Juist in die situaties is het van belang dat een realistische en efficiënte oplossing voor de kwestie wordt gezocht. Het gaat daarbij altijd om een voor de cliënt zo gunstig mogelijk resultaat.''