Navigatie

 

Ontslagrecht advocaat Den Bosch

Ben je ontslagen en meen je dat dit ten onterecht is? Neem dan zeker contact op met ons professionele advocatenkantoor. Wij hebben op dit terrein veel kennis en ervaring in huis. Gaat het in jouw situatie om het ontslag van een ambtenaar? Meen je dat dit niet eerlijk is gegaan? Je kunt dan in beroep gaan bij de rechtbank. Uiteindelijk zal de rechter in dat geval beslissen. Helaas kan dit gehele traject jaren duren. Dit heeft te maken met veel verschillende procedures. Is dat niet wat jij wilt? Neem dan zeker contact met ons op.

Advocaat ontslagrecht Den Bosch

Als je een ontslagrecht advocaat in Den Bosch zoekt, moet je bij Van Zinnicq Bergmann Advocaten zijn. Ambtenarenrecht is mogelijk nog ingewikkelder dan ontslagrecht. Wij hebben hier echter veel ervaring mee. Natuurlijk komen we op voor jouw belangen. In de meeste gevallen kunnen we de ontslagprocedure ook een stukje versnellen. Het ingewikkelde van het ontslaan van een ambtenaar is dat dit anders ligt dan bij een niet-ambtenaar. Niet-ambtenaren kunnen namelijk niet ontslagen worden zonder in- of toestemming. Bij een ambtenaar kan dit wel. Heb je juridische hulp nodig op dit terrein? Wij zijn er voor je.

Gratis kennismakingsgesprek met advocaat ontslagrecht Den Bosch

Denk je dat wij iets voor je kunnen betekenen? Heb je al informatie opgezocht op onze website? Natuurlijk kan het dat je nog vragen hebt. Wij staan graag voor je klaar. Maak meteen via de site een afspraak met ons. Dit eerste gesprek is bedoeld om kennis met elkaar te maken. Het is geheel vrijblijvend. Bovendien zijn er geen kosten aan verbonden. We ontmoeten je graag.

Meer over Van Zinnicq Bergmann Advocaten

Maak een afspraak
Wanneer je betrouwbare ondersteuning nodig hebt op juridisch gebied helpen wij je graag.

Advocaten