Navigatie

 

Ontslagrecht advocaat Den Bosch

Ben je ontslagen en meen je dat dit ten onterecht is? Wil je een werknemer ontslaan? Is er onenigheid over bepaalde voorwaarden van uitdiensttreding, zoals de hoogte van een vergoeding of het in stand houden van een concurrentiebeding? Neem dan zeker contact op met ons professionele advocatenkantoor. Wij hebben op dit terrein veel kennis en ervaring in huis. Gaat het in jouw situatie om het ontslag van een ambtenaar? Meen je dat dit niet eerlijk is gegaan? Je kunt dan in beroep gaan bij de rechtbank. Uiteindelijk zal de rechter in dat geval beslissen. Helaas kan dit gehele traject jaren duren. Dit heeft te maken met veel verschillende procedures. Is dat niet wat jij wilt? Neem dan zeker contact met ons op.

Advocaat ontslagrecht Den Bosch

Als je een ontslagrecht advocaat in Den Bosch zoekt, moet je bij Van Zinnicq Bergmann Advocaten zijn. Ambtenarenrecht is mogelijk nog ingewikkelder dan ontslagrecht. Wij hebben hier echter veel ervaring mee. Natuurlijk komen we op voor jouw belangen. In de meeste gevallen kunnen we de ontslagprocedure ook een stukje versnellen. Heb je juridische hulp nodig op dit terrein? Wij zijn er voor je.

Gratis kennismakingsgesprek met advocaat ontslagrecht Den Bosch

Denk je dat wij iets voor je kunnen betekenen? Heb je al informatie opgezocht op onze website? Natuurlijk kan het dat je nog vragen hebt. Wij staan graag voor je klaar. Maak meteen via de site een afspraak met ons. Dit eerste gesprek is bedoeld om kennis met elkaar te maken. Het is geheel vrijblijvend. Bovendien zijn er geen kosten aan verbonden. We ontmoeten je graag.

Meer over Van Zinnicq Bergmann Advocaten

Maak een afspraak
Wanneer je betrouwbare ondersteuning nodig hebt op juridisch gebied helpen wij je graag.

Advocaten

mr Hanneke van Haarlem
Visie
Hanneke: “Vaak ontstaan problemen omdat mensen niet goed met elkaar communiceren en ‘de hakken in het zand zetten’. In eerste instantie probeer ik daarom altijd de verhoudingen wat te neutraliseren. Daarna gaan we op9 11 59 63 zoek naar een oplossing, zodat de betrokkenen elkaar toch nog de hand kunnen schudden. Een leuker beroep kan ik me niet voorstellen.”
mr Jean van Zinnicq Bergmann
Visie
Jean: “De wereld blijft veranderen. Het is de grote uitdaging met je tijd mee te gaan. Het kantoor zal zich steeds weer moeten bewijzen. En ruim 40 jaar ervaring maakt dat niet anders. Het zal mijn tijd niet duren.”