Navigatie

 

Advocaat Drunen

foto-kantoorpand

Heb je een juridisch vraagstuk of een conflict? Schakel dan de hulp van onze advocaat Drunen in. Bij Van Zinnicq Bergmann Advocaten zijn we gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden zoals arbeidsrecht, bestuursrecht, erfrecht, verbintenissen- en goederenrecht en huurrecht. Dankzij onze brede expertise en jarenlange ervaring kunnen we jou adviseren, ondersteunen en voor jouw belangen opkomen. Naast dat wij voor jou procederen, kunnen we ook bemiddelen bij diverse conflicten. Dit is vaak een interessant alternatief. Niet alleen omdat bemiddeling goedkoper is, maar ook omdat het vaak als minder stressvol wordt ervaren voor alle betrokken partijen.

Van Zinnicq Bergmann Advocaten: bevlogen advocaten Drunen

Van Zinnicq Bergmann Advocaten bestaat uit een team bevlogen advocaten Drunen. Mr. Hanneke van Haarlem, mr. Alissa van der Voet en mr. Jean van Zinnicq Bergmann staan jou graag bij. Online kun je meer lezen over ons, onze visie en de rechtsgebieden waarin we jou kunnen adviseren. Neem gerust de tijd om dit door te lezen. Op deze manier kun je alvast kennis met ons maken. Staat jouw juridische probleem er niet bij of heb je nog vragen? Dan kun je ons natuurlijk altijd contacteren voor meer informatie. Wij staan jou graag te woord.

Maak een afspraak met het advocatenkantoor Drunen

Om een afspraak te maken met het advocatenkantoor Drunen, kun je het beste contact met ons opnemen. We zijn bereikbaar via de telefoon, e-mail en het online contactformulier. Voor een vrijblijvend en gratis advies nodigen we je graag uit op het spreekuur. Tijdens dit spreekuur gaan we kort en krachtig in op jouw juridische vraagstuk en geven we een aantal tips. Aan de hand van dit gesprek kunnen we jou verder helpen of doorverwijzen naar een andere specialist. Meld je tot slot aan voor onze nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden van onze laatste nieuwtjes en gratis tips wilt ontvangen!

Maak een afspraak
Wanneer je betrouwbare ondersteuning nodig hebt op juridisch gebied helpen wij je graag.

Advocaten

mr Hanneke van Haarlem
Visie
Hanneke: “Vaak ontstaan problemen omdat mensen niet goed met elkaar communiceren en ‘de hakken in het zand zetten’. In eerste instantie probeer ik daarom altijd de verhoudingen wat te neutraliseren. Daarna gaan we op zoek naar een oplossing, zodat de betrokkenen elkaar toch nog de hand kunnen schudden. Een leuker beroep kan ik me niet voorstellen.”
mr Jean van Zinnicq Bergmann
Visie
Jean: “De wereld blijft veranderen. Het is de grote uitdaging met je tijd mee te gaan. Het kantoor zal zich steeds weer moeten bewijzen. En ruim 40 jaar ervaring maakt dat niet anders. Het zal mijn tijd niet duren.”
mr Mats Klaren

Mats Klaren is sinds 2022 verbonden aan Van Zinnicq Bergmann Advocaten. Hij richt zich voornamelijk op de brede privaatrechtelijke praktijk, samen met Jean van Zinnicq Bergmann. Vraagstukken op het gebied van verbintenissen- en goederenrecht, contracten- en aansprakelijkheidsrecht pakt hij met twee handen aan.

Daarnaast heeft Mats affiniteit met juridische vraagstukken op het gebied van huurrecht, bestuursrecht en verzekeringsrecht. Van Mats kunt u altijd een efficiënte en doortastende aanpak van uw zaak verwachten.

Heeft u een juridische vraag voor Mats? Neem dan gerust contact met hem op.

 

Visie
Mats: ''Waar dit vak voor mij om draait, is mensen helpen te begrijpen hoe het recht uitpakt in hun specifieke situatie. Ook als die uitkomst onverhoopt tegenvalt. Juist in die situaties is het van belang dat een realistische en efficiënte oplossing voor de kwestie wordt gezocht. Het gaat daarbij altijd om een voor de cliënt zo gunstig mogelijk resultaat.''