Navigatie

 

archief.vzb.nl gaat mobiel

De website van ons kantoor kreeg begin dit jaar al een geheel vernieuwde, moderne versie met alle nodige informatie en een blog waarop de advocaten op verschillende gebieden wekelijks juridische tips geven. Handig!

Deze week hebben we een volgende stap in de “modernisering” gezet: de website is namelijk geheel aangepast aan mobiel internetgebruik. Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat steeds meer mensen mobiel “internetten” en zo ook snel informatie willen vinden. Zelf vind ik het telkens moeten inzoomen om teksten van internetsites überhaupt te kunnen lezen niet prettig en we hebben dan ook gemeend ook op dit punt “met onze tijd” mee te gaan.

Dus als u onze website vanaf een mobiele telefoon raadpleegt, hoeft u niet meer op elke pagina in te zoomen om de inhoud ook echt te kunnen lezen. De website herkent zelf of u de site bekijkt vanaf een pc of mobiele telefoon en de pagina’s zijn zodanig ingedeeld dat alles leesbaar is qua grootte en indeling. Ook op een mobiele telefoon! Aan de indeling is ook speciaal aandacht besteed, zodat u snel en gemakkelijk door de verschillende informatie kunt “surfen”.

Neem dus snel eens mobiel een kijkje op archief.vzb.nl. Wilt u onze gratis juridische tips ook niet missen, dan kunt u zich hier inschrijven voor onze mailing. Heeft u vragen, neem dan gerust eens contact op.

Anneloes van Tuijn

TAGS

Ontvang onze gratis juridische tips
Van Zinnicq Bergmann advocaten publiceert regelmatig een gratis e-mail-nieuwsbrief met daarin juridische tips. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je nu in!

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.