Navigatie

 
11 september dag van de scheiding

vrijdag 11 september ‘Dag van de Scheiding’

Komende vrijdag 11 september 2020 is het de ‘Dag van de Scheiding’.  U kunt bij ons vrijblijvend terecht met uw vragen over mediation en scheiding.

De periode waarin de beslissing om uit elkaar te gaan wordt genomen is chaotisch. Emoties en onzekerheid voeren vaak de boventoon. Willen we wel uit elkaar, wat is het beste voor onze kinderen en waar zijn we in financieel opzicht aan toe? 

11 september dag van de scheiding

11 september dag van de scheiding

Mediation, via een specialist in het personen- en familierecht, kan de houvast en sturing bieden. Dat helpt om op een goede manier uit elkaar te gaan. Bovendien voorkomt dit onbezonnen beslissingen en spijt achteraf. Overweegt u mediation kom dan samen.

Het is voor alle betrokkenen van belang om op een goede en respectvolle manier uit elkaar te gaan. Dit is zeker het geval als er kinderen betrokken zijn. Mediation is vaak sneller en goedkoper dan een procedure waarbij voormalig partners vaak lijnrecht tegenover elkaar staan. Mensen zijn doorgaans ook meer tevreden met afspraken die ze bij de mediator maken dan met een beslissing van een rechter.

Is mediation geen optie dan kunt u uiteraard ook terecht bij een advocaat. U krijgt dan meer zicht op uw eigen rechtspositie en kunt vragen stellen over de gevolgen van de voorgenomen scheiding.

Wij zijn aangesloten bij de vFAS en staan op 11 september tijdens de Dag van de Scheiding voor u klaar op kantoor maar u kunt ook vooraf contact opnemen en een afspraak maken voor (video)bellen.

Anneloes van Tuijn

TAGS

Ontvang onze gratis juridische tips
Van Zinnicq Bergmann advocaten publiceert regelmatig een gratis e-mail-nieuwsbrief met daarin juridische tips. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je nu in!

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.