Navigatie

 

Dag van het Erfrecht: 20 maart 2020

Als erfrechtadvocaat ben ik aangesloten bij deze door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende specialistenvereniging. Met de ‘Dag van het Erfrecht’ vragen we aandacht voor het belang van deskundige juridische begeleiding bij de afwikkeling van nalatenschappen.

Kom langs of neem contact op tijdens de ‘Dag van het Erfrecht’ voor een vrijblijvend  advies over testamenten en de (afwikkeling van) nalatenschappen

Tijdens de ‘Dag van het Erfrecht’ op vrijdag 20 maart 2020 opent ons kantoor voor u zijn deuren tussen 10:00 en 17:00 uur en kunt u vrijblijvend langskomen om uw erfrechtelijke kwestie met mij te bespreken. Loop deze dag gerust even binnen, ik maak graag kennis met u. Mocht u op deze dag niet kunnen, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen met mij voor het maken van een afspraak. 

Hulp bij de afwikkeling van een nalatenschap

Er komt veel kijken bij de afwikkeling van een nalatenschap. Vooral als de familieverhoudingen onder spanning staan en de communicatie onderling te wensen overlaat. Wie zijn de erfgenamen? Wie mag actie ondernemen? Wat zijn mijn rechten en/of verplichtingen als erfgenaam? Wat zijn mijn taken als executeur? Hoe moet ik te werk gaan? En wat zijn mijn rechten als onterfd kind? Op deze en andere vragen kan een erfrechtadvocaat antwoord geven.

Uw belangen staan voorop

Ik kijk samen met u naar uw wensen en mogelijkheden, zowel praktisch als juridisch. Uw belangen staan voor mij vanzelfsprekend voorop. Ik behartig uitsluitend úw belangen en kan u begeleiden bij overleg en onderhandelingen met de andere betrokkenen. Maar als advocaat kan ik u ook bijstaan als er moet worden geprocedeerd om uw recht te halen.

Wacht niet te lang met het inwinnen van advies

Als u met een erfrechtelijke vraag zit of aanloopt tegen problemen bij de afwikkeling van een nalatenschap, wacht dan niet te lang met het inwinnen van advies. Het erfrecht kent veel regels over strikte termijnen van soms maar een paar maanden waarbinnen u aanspraak moet maken op uw rechten. Het komt helaas regelmatig voor dat te laat advies wordt ingewonnen. Wacht dus niet en kom bij mij langs op de ‘Dag van het Erfrecht’.

Jean van Zinnicq Bergmann

erfrechtadvocaat

lid van VEAN

TAGS

Ontvang onze gratis juridische tips
Van Zinnicq Bergmann advocaten publiceert regelmatig een gratis e-mail-nieuwsbrief met daarin juridische tips. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je nu in!

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.