Navigatie

 

Dag van de scheiding; kom gratis langs voor informatie over mediation en scheiden op 8 september 2017

De periode waarin de beslissing om uit elkaar te gaan wordt genomen is chaotisch. Emoties en onzekerheid voeren vaak de boventoon. Willen we wel uit elkaar, wat is het beste voor onze kinderen en waar ben ik straks in financieel opzicht aan toe? Op de dag van de scheiding, 8 september 2017, kunt u bij ons kantoor terecht voor vrijblijvend advies over mediation en scheiding.

Mediation, via een specialist in het personen- en familierecht, kan houvast en sturing bieden. Dat voorkomt onbezonnen beslissingen en spijt achteraf. Overweegt u mediation kom dan samen.

Het is voor u beiden van belang om op een goede en respectvolle manier uit elkaar te gaan, al helemaal als u kinderen heeft. Mediation is vaak sneller en goedkoper dan een procedure waarbij voormalig partners vaak lijnrecht tegenover elkaar staan, maar bovenal is men vaak meer tevreden met het resultaat dan bij een beslissing van een rechter het geval is.

Is mediation voor u geen mogelijkheid dan kunt u uiteraard eveneens bij ons terecht met uw vragen over de gevolgen van een voorgenomen echtscheiding.

Wij staan op 8 september 2017 tussen 08:30 en 16:00 uur voor u klaar!

TAGS

Ontvang onze gratis juridische tips
Van Zinnicq Bergmann advocaten publiceert regelmatig een gratis e-mail-nieuwsbrief met daarin juridische tips. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je nu in!

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.